Penjualan Green Pramuka City Meningkat

Penjualan Green Pramuka City Meningkat - PT Duta Paramindo Sejahtera rinkodaros direktorius Jeffry Yamin, "Green Pramuka City" apartamentų projektas centrinėje Džakarta, šiais metais pastebimai padidės. Šis padidėjimas kontrastuoja su labai silpnais pardavimais prieš dvejus metus.
Nuo praėjusių metų iki rugsėjo mėnesio "Green Pramuka City" projekto centrinėje Džakarta įmonė jau pardavė 1800 vienetų. Tikimasi, kad keturias ketvirtis 2017 m. Bus parduoti apie 90 proc. Apie 1700 vienetų.

Kad pasiektų tikslą, Jeffrey sakė, bendrovė planuoja surengti keletą puikių metų pabaigos akcijos. "Mes suteiksime paprastas įmokas iki 120 kartų vartotojams, kurie neatitinka banko reikalavimų kredito srityje, tačiau jie išlaiko BI patikrą", - sakė jis praėjusią savaitę.

Palyginti su 2014-2015 m. Nekilnojamojo turto pardavimo sumažėjimu, PT Duta Paramindo Sejahtera žymiai padidėjo iki 200%.
Pasak Jeffrey, šiuo metu kompanijoje yra devyni bokštai, kurie yra pasirengę okupuoti. Aštuoniuose bokštuose, kurie buvo pradėti praėjusiais metais, pardavimai siekė 60 proc., O liepos mėn. Išleistas devintasis bokštas pardavė apie 40 proc. Arba 400 vienetų 400 milijonų rupijų.

Kiekvieno padalinio kaina šiuo metu svyruoja nuo 400 mln. Rublių - 1 mlrd. Pasak Jeffrey, bendrovės vidutinio dydžio butų projektas išlieka labiausiai pageidaujamas klasėje dėl patogios viešos vietos ir viešojo transporto.

Nuo 2010 m. Statybos pradėjo, ir šis butas pamatė du plėtros projektus su devyniais bokštais. Planuokite, yra dar du plėtros etapai, kurie bus įgyvendinami statant aštuonis naujus bokštus, kad būtų iš viso 17 bokštų.

Postingan Populer